W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Banan z grilla

Opublikowano: 2011-05-01
Banany w skórce pieczone na grillu.
Czas przygotowania: 20 minut,ilość porcji: 4

Sposób przyrządzenia
Masło utrzyj z cukrem, dodaj skórkę z pomarańczy oraz alkohol. Całość dopraw przyprawą do kawy i deserów. Banany lekko rozetnij, nie przecinając do końca, w środek włóż masło i piecz na grilluskórka będzie ciemnobrązowa. Podawaj z kulką lodów waniliowych.

Lista zakupów:
- 4 banany
- 120 g masła
- 1 pomarańcza
- Przyprawa do Kawy i Deserów KAMIS
- 4 gałki lodów waniliowych
- 60 g cukru
- 20 ml rumu



Facebook
 

COUNT:31