"Kuchnia Raw Food. Smaczne dania bez gotowania" Tanya Maher

Opublikowano: 2016-05-28
Surowe pożywienie, czyli Raw Food, zyskuje coraz większą popularność na całym świecie. Coraz więcej autorytetów z dziedziny zdrowia zachęca do sięgania po surowe produkty.

Dotychczas problem stanowiło jednak skomponowanie z nich smacznych dań, ale z tym już koniec. Wszystko za sprawą tej książki.
Jej autorka jest założycielką prestiżowej restauracji z surowym pożywieniem w znanym londyńskim hotelu. W swojej debiutanckiej książce, której prawa zostały jeszcze przed premierą sprzedane do wielu krajów, dzieli się swoim kulinarnym doświadczeniem.

Dzięki zastosowaniu przepisów zawartych w tej publikacji zapewnisz sobie dużo więcej energii niż dotychczas oraz lepsze trawienie, a Twój jadłospis będzie zastępował leki. Nauczysz się przyswajać probiotyki ze sfermentowanych pokarmów i poznasz zasady smakosza surowej diety. Zrozumiesz znaczenie tłuszczów, żelaza, wapnia i innych związków kluczowych dla zdrowia człowieka oraz dowiesz się, które dania dostarczą Ci najwięcej poszczególnych mikroelementów. Świadomie zaopatrzysz swoją spiżarnię i będziesz jeść zgodnie z porami roku. Autorka obala również wiele mitów dotyczących białka.

Bogato ilustrowana publikacja zawiera przepisy na niesamowicie smaczne i łatwe w przygotowaniu dania. Znajdziesz tu wskazówki, jak przyrządzić prozdrowotne śniadania, przystawki, zupy, dania główne, sałatki, desery, napoje, dania na imprezy oraz dla dzieci. A wszystkie one zostały opracowane w zgodzie z zasadami kuchni typu Raw Food.

Surowo, czyli smacznie i zdrowo.

Wydawnictwo Vital



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat

COUNT:15