Miłość z piekarnika

Opublikowano: 2013-03-20
„Miłość z piekarnika” – premiera miniserialu z produktem spółki Bielmar w tle.
Spółka Bielmar stawia na komunikację z młodszym odbiorcą.

Na potrzeby działań w Internecie i w mediach społecznościowych, zaplanowanych dla margaryny Palma z Murzynkiem, przygotowano miniserial kulinarny pod tytułem „Miłość z piekarnika”. Pierwszy odcinek, czyli „Pomarańczowo-migdałowe święta”, można już zobaczyć na kanale Bielmaru na You Tube oraz na stronie www.wypiekiudane.pl

Sympatyczna para – on nieco cyniczny, ona rzeczowa i zdeterminowana, by na rodzinnym spotkaniu zabłysnąć własnoręcznie upieczonym mazurkiem – to bohaterowie nowego miniserialu kulinarnego, zrealizowanego przez Innovations Crazy Mouse na zlecenie Spółki Bielmar.

Zamiast prostego przepisu, w formie filmowego instruktażu „krok po kroku”, firma postawiła na lżejszą, fabularyzowaną formułę, zbliżoną do telewizyjnego sitcomu. W roli drugoplanowej (w proponowanym przepisie) występuje produkt – margaryna Palma z Murzynkiem.

Domowe wypieki, przygotowywane z podstawowych składników, to nie tylko kontynuacja rodzinnej tradycji, ale także świetna zabawa. Chcieliśmy, aby radość płynąca z wspólnie spędzanego czasu w kuchni, stała się udziałem widzów i zainspirowała naszych konsumentów do podobnej aktywności – mówi Aleksander Szałajko, starszy specjalista ds. komunikacji. Aktualne plany zakładają produkcję kolejnych pięciu odcinków miniserialu. Wszystkie będą dostępne w Internecie.

Metryczka produkcji:
Klient: Zakłady Tłuszczowe Bielmar
Produkt: Margaryna Palma z Murzynkiem
Pomysłodawca serii: Lidia Dominikowska - Innovations Crazy Mouse
Scenariusz i reżyseria: Miłosz Kozioł (freelancer)
Produkcja: dom produkcyjny Polska Film Shots
Link do filmu: http://www.youtube.com/watch?v=efSKGGtoERk

Fot. Bielmar
IP



Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat

COUNT:15