W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies.
Ukryj komunikat


Orientalna podróż z Kikkoman

Opublikowano: 2011-01-24
 Japoński sos sojowy Kikkoman.
Firma Kikkoman zaprasza Cię do rozkoszowania się smakami orientalnych potraw, które powstają na bazie sosu sojowego – specjału dalekiego Wschodu.

Sos sojowy to niezastąpiona przyprawa kuchni azjatyckiej, która stanowi dopełnienie wszelkiego rodzaju potraw. Idealny dodatek wzbogacający i uwydatniającym smak: zup, sałat, dressingów, marynat, dipów oraz potraw smażonych i duszonych. Świetnie komponują się z mięsem, rybami i warzywami.

Sosy sojowe japońskiej firmy Kikkoman to produkty całkowicie naturalne, powstające z niemodyfikowanej genetycznie soi. Powstają w procesie fermentacji soi, ziaren pszenicy, wody i soli z drożdżami. Nie zawierają żadnych dodatków wpływających na uwydatnienie smaku i koloru.



Facebook
 

COUNT:29