Co dwie głowy, to nie jedna i co trzy ostrza, to nie dwa. Dlatego właśnie projektanci z firmy Kenwood opracowali tę wyjątkową i innowacyjną technologię dla blenderów ręcznych, dzięki której miksowanie jest teraz szybsze, dokładniejsze i bez chlapania.
Osoby odwiedzające stronę będą miały okazję zobaczyć co stanowi o wyjątkowości blendera Triblade oraz na czym polega technologia trzech ostrzy. Informacje techniczne przedstawione są w sposób bardzo przystępny, ukazując praktyczne zastosowania blendera w kuchni. W zakładce Akcesoria Triblade przedstawione zostały przystawki i inne praktyczne dodatki dostępne do blendera Triblade takie jak metalowa końcówka, końcówka Big Foot (do miksowania produktów w dużych naczyniach i np. na patelni), Masher (końcówka do robienia puree), trzepaczka, szatkownica i kielich. Wszystko zilustrowane odpowiednimi fotografiami i przystępnymi opisami.
Zapraszamy na stronę www.triblade.pl i życzymy smacznego!