Sukces Restauracji ALYKI w jesiennej edycji Festiwalu Restaurant Week

Opublikowano: 2016-11-30
Kolejny raz Restauracja ALYKI odniosła sukces podczas festiwalu najlepszych restauracji – Restaurant Week Polska.

Hasło tegorocznej, jesiennej edycji brzmiało towarzyskość to zdrowie! Kierując się tą ideą, Restauracja ALYKI zwyciężyła w kategorii najlepsza atmosfera w rankingu ogólnopolskim festiwalu. Oprócz tego Restauracja ALYKI zajęła czołowe miejsca w pozostałych kategoriach – przystawka okazała się najlepszą ze wszystkich serwowanych we Wrocławiu. Restauracja ALYKI zdobyła też wysokie drugie miejsce w rankingu najlepszych wrocławskich restauracji. Cieszy to tym bardziej, iż w tym roku restauracja gościła najwięcej osób (803) i zebrała aż 109 opinii.

Jesienna edycja odbyła się w dniach 21-30 października, w wybranych, najlepszych restauracjach w całej Polsce. Szef Kuchni Paweł Błaszczyk przygotował najwyższej jakości dania. Na talerzach królowała dynia oraz smakowity dorsz w niecodziennej, przepysznej odsłonie z dodatkiem popcornu z kaszy gryczanej. Prawdziwym hitem okazała się nasza przystawka, podana w formie lekkiego kremu z dyni, wzbogacona smakiem imbiru.

ip

fot. Alyki




Facebook
Reklama
 
W tej witrynie stosujemy pliki cookies. Standardowe ustawienia przeglądarki internetowej zezwalają na zapisywanie ich na urządzeniu końcowym Użytkownika. Kontynuowanie przeglądania serwisu bez zmiany ustawień traktujemy jako zgodę na użycie plików cookies. Więcej w Polityce Cookies. Ukryj komunikat

COUNT:15