Z myślą o codziennych kuchennych wyzwaniach, w których czasami pełnowymiarowy produkt to za dużo – marka PODRAVKA wprowadza na rynek mniejszą wersję Passaty pomidorowej w butelce. Nowy produkt to ten sam głęboki i aromatyczny smak, którzy konsumenci zdążyli poznać przy standardowej wersji. Passata PODRAVKA powstaje z pomidorów, dojrzewających w pełnym słońcu regionu śródziemnomorskiego. Dzięki szybkiemu przetwarzaniu ich niedługo po zbiorach, przeciery zachowują pełnię naturalnego smaku, aromatu i wartości odżywczych. Co ważne, są bez dodatku soli, bez konserwantów i bez sztucznych dodatków. Sprawdzi się w przygotowaniu wielu potraw kuchni polskiej, włoskiej czy śródziemnomorskiej. Może być również bazą zup, sosów lub dodatkiem do przekąsek.
Nowa Passata PODRAVKA to rozwiązanie dla mniejszych gospodarstw domowych oraz odpowiedź na skromniejsze potrzeby kulinarne. Małe opakowanie to gwarancja świeżości oraz świadomy wybór oszczędzania i niemarnowania produktu.
Oba warianty – 680 gramów oraz 400 gramów dostępne są w sprzedaży.
Fot. Podravka
Informacja prasowa